Hållbar Handel!

Hållbar handel är något vi tror på, därför får du 10% rabatt på en nya väska när du skickar din gamla skinnväska till oss. Detta gör vi för att någon annan som vill ha den kan få nytta av den, istället för att den samlar damm hos dig. Perfekt va?

Ange koden “hållbar handel” i kassan så får du rabatten direkt

O MY BAG!

O my bag är varumärket som tar hållbarhet på allvar! Väskor, weekendbags och portföljer designas i Amsterdam och de tillverkas sedan i Indien, under villkor som stödjer Fair Trade. Med andra ord, en väska från O my bag gör att du också köper något som är hållbart från ett företag som tänker på något mer än bara att tillverka en väska. Exempelvis vår väska Svart portfölj The Harvey ECO är något du ska kika på. Det är alltså en ekologisk portfölj, med ekologiskt läder, som är tillverkat under schysst villkor. Trots detta är den inte dyrare än någon annan portfölj i denna kvalitet.

Eftersom lädret på väskorna är ekologiskt  och att de tillverkas för hand så utvecklas väskan med tiden du använder den. Vilket gör att varje väska blir personlig med detaljer som bara du har på din väska

Har inte väskan kommit till oss inom 2 veckor från ditt köp så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig summan som du fått i rabatt med eventuella avgifter.